11 Ağustos 2014 Pazartesi

Zeytinyağlı Ayşekadın

'Yaz aylarının yeşil sultanı ayşekadın, pek çok kişi tarafından tercih edilen hafif bir öğün.

Pişirme açısından pratikliği ile de sık tercih edilen yeşil fasulyenin yararları saymakla bitmez. Yüksek oranda lif içerdiğinden hazımsızlığı gidererek kabızlığı önler. Kemik gelişimine ve saçlara iyi gelir. Yorgunluğu alan sebze şeker hastaları için de iyi bir tercihtir. Böbreklerdeki kum ve taşların dökülmesine yardımcı olurken astım, bronşit gibi akciğer rahatsızlıklarına da iyi gelir. Aynı zamanda...'

Yaz aylarınızın soğuk vazgeçilmezi olacak muhteşem bir tarif! Zeytinyağlı ayşekadın ile lezzetlenin, lezzetlenirken de fit bir görünüme sahip olun.

0 yorum to “Zeytinyağlı Ayşekadın”

Yorum Gönder