21 Temmuz 2011 Perşembe

Samsung Galaxy Tab 10.1 Turkcell ile Türkiyede

Yaklaşık olarak 1 ay önce gerçekleştirilen Samsung Galaxy S II Türkiye lansmanında Samsung, yaz dönemine tabletlerin de içerisinde yer aldığı bir pazara yöneleceğini duyurmuştu.

Lansman sonrası yapılan çalışmaların ardından ise yeni Samsung Galaxy Tab 10.1 tabletin Turkcell ile Türkiye pazarında olması sağlandı. Android Honeycomb mobil işletim sistemini kullanan cihaz, Samsung’un TouchWiz tabletinin ara yüzünün biraz daha geliştirilmişi ile pazarda yer alıyor. 1280 x 800 ekran çözünürlüğüne sahip olan tablet, WXGA TFT LCD ekran özelliği içeriyor. Ayrıca Samsung Galaxy Tab 10.1 tablet 1 GHz çift çekirdekli işlemci kullanıyor.

Turkcell ile yakın bir zaman içerisinde Türkiye’de giriş yapacak olan Samsung Galaxy Tab 10.1 tablet, kontratlı ve kontratsız şekillerde satışa sunulacak. Fiyat konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Diğer yandan Turkcell merkezleri ve anlaşmalı noktalar üzerinde en kısa zaman içerisinde tabletin yer alması bekleniyor.

Siz de Turkcell merkezlerinde yakın bir zamanda yer almaya hazırlanan bu tableti incelemek ve bazı fikirler edinmek istiyorsanız, sizlere şimdiden Turkcell’i takip etmenizi öneriyoruz.

0 yorum to “Samsung Galaxy Tab 10.1 Turkcell ile Türkiyede”

Yorum Gönder