20 Temmuz 2011 Çarşamba

Google+ Ünlülere Doğrulanmış Üyelik

Sosyal ağ sitelerinde ön plana çıkmaya başlayan Google+’dan yeni bir hazırlık daha. Google+ şimdi de ünlülere doğrulanmış üyelik hizmeti sunmayı planlıyor.

Google+ da Twitter gibi ünlülere doğrulanmış üyelik sistemine geçiyor. Daha 3 haftalık bir sosyal ağ olmasına rağmen yeniliklerini sürdüren Google+, Facebook’tan farklı olma isteğini ilk günden bu yana devam ettiriyor. Ayrıca Google+’ın yeni uygulamasının Twitter’a büyük oranda zorluklar yaşatacağı söyleniyor. Çünkü şu an için doğrulanmış üyelik sistemi yüksek oranda Twitter’da kullanılıyor. Bunun yanında üyeliklerin doğrulanması içinse Twitter’a birtakım belgeler gönderiliyor. Bu sayede de hesabın sahte olmadığı kişinin kendi bilgileri olduğu ortaya çıkıyor ve hesap doğrulanmış oluyor. Son olarak hesabın sağ kısmında yeşil bir onay simgesi yer alıyor, bu simgenin onaylanmasından sonra ise üyelik kişinin kendi tarafından doğrulanmasını sağlıyor.

Diğer yandan Hollywood danışmanı ve sosyal ağ trend uzmanı Brentt Schulte, Google+’ın üyelik doğrulaması için ehliyet belgesinin fakslanmasını isteyebileceğini ileri sürdü.

0 yorum to “Google+ Ünlülere Doğrulanmış Üyelik”

Yorum Gönder